EtusivuIlmoittauduYhteistyökumppaniksi?Ohjelmantekijän opasMusiikkikirjastoIn English

Ilmoittaudu ohjelmantekijäksi

Ilmoittaudu tekemään radio-ohjelmaa wappuradio Radiodiodiin! Ohjelmantekeminen ja kaikki siihen liittyvä oheistoiminta on opiskelijoille ilmaista. Jos sinulla on kysymyksiä Radiodiodiin tai ohjelman tekemiseen liittyen, käy lukemassa Radiodiodin usein kysytyt kysymykset.

Suunnittelethan ohjelmasi huolella! Tehokasta apua suunnitteluun löydät ohjelmantekijän checklististä.

Muista myös mainostaa omaa ohjelmaasi somessa! Voit käyttää tunnisteita #radiodiodi ja @radiodiodi tai linkata nettisivullemme https://radiodiodi.fi.

Liity myös Radiodiodin Telegram-kanaville: tiedotus ja keskustelu.

Radiodiodin ohjelma on yhteisön tuottamaa. Kuka vaan voi ilmoittatutua mukaan tekemään ohjelmaa. Kannustamme monipuolisuuteen ja luovaan hulluuteen.

Ohjelmavuorot ovat yleensä tunnin tai parin mittaisia. Yöaikaan kuullaan myös pidempää ohjelmaa. Ohjelmaan sisältyy tyypillisesti puhetta, musiikkia sekä Radiodiodin tuottamia sponsorien mainoksia, mutta puitteet sallivat myös esimerkiksi livemusiikin esittämisen.

Ohjelman teknisestä toteutuksesta vastaa toimitus. Studiossa on ohjelman esiintyjien lisäksi aina tuottaja, joka vastaa lähetysteknisistä asioista. Radio kouluttaa myös kiinnostuneita tuottajia ohjelmantekijöistä, joten oman ohjelman tuottaminen itse on mahdollista.

Valitse alta kaikki sopivat aikavälit ohjelmallesi. Aikavälit eivät merkkaa ohjelmasi kestoa, vaan sitä, milloin voit pitää ohjelmasi.

Lisää ehdotus

Pyrimme kuvaamaan kaikki ohjelmantekijät ohjelmakalenteria varten. Valokuvaustilaisuus järjestetään 3.4. ja 4.4. myöhemmin ilmoitettavassa paikassa.

Jos jäi kysymyksiä, vastauksia löytyy postilokerosta toimitus@radiodiodi.fi.


Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että annettuja tietoja säilytetään projektivuoden loppuun mahdollisesti EU:n ulkopuolella ja käytetään sähköpostiviestintään projektivuoden aikana.