FM-lähetyksen kuuluvuusalue

Radiodiodi on Otaniemestä ponnistava joka vuosi täysin opiskelijavetoisesti toteutettu kaupallinen wappuradio. Radio toteutetaan vuonna 2017 jo kuudetta kertaa ja lähetys on käynnissä 18.-30. huhtikuuta.

Radiodiodi tuotetaan alusta loppuun opiskelijavoimin ja sen tekemiseen osallistuu joka vuosi kymmeniä vapaaehtoisia taustatyön muodossa ja ympärivuorokautista sisältöä taajuuksille on lähetyskauden aikana studiossa tuottamassa arviolta 200 opiskelijaa.

Radiodiodi on kaupallinen radiokanava, vaikkakin voittoa tavoittelematon. Yhteistyö yritysten kanssa on siis ensiarvoisen tärkeää toimintamme kannalta. Ilman sponsoreitamme Wapun ajan PK-seudun hauskin radiolähetys olisi mahdotonta toteuttaa.

Meitä voi tukea monella tapaa: rahallisesti, materiaalihankinnoin tai oikeastaan millä tahansa tavalla, joka edistää radiotoimintaa!

Mediatietoa

  • Keskeinen osa etenkin tekniikan alan opiskelijoiden Wappua!
  • Kuuntelijakunta keskittyy Otaniemeen, mutta taajuudelle todistetusti virittäytyy muidenkin pääkaupunkiseudun oppilaitosten opiskelijoita sekä jo valmistuneita, pääasiassa diplomi-insinöörejä.
  • Soi taukotiloissa ja ruokaloissa ympäri Otaniemeä.
  • Nettistreamin kuuntelijamäärät ovat aikaisempina vuosina nousseet parhaimmillaan kolmeen sataan yhtäaikaiseen kuuntelijaan, FM-kuuntelijoista ei ole dataa.
  • Radiodiodi on kovassa nosteessa: Vuoden 2016 aikana pelkästään Facebook-tykkäystemme määrä nousi yli 40%
  • Vuonna 2017 lähetystä markkinoidaa entistä laajemmin myös Otaniemen ulkopuolella.

Mainokset

Mainokset toimitamme ns. avaimet käteen -palveluna, jolloin valitsemanne teeman pohjalta suunnittelemme ja äänitämme yhden tai useamman mainosvariaation, joista voitte valita lähetykseen päätyvät. Mainokset ovat kestoltaan 15-30 sekunnin mittaisia ja varmasti positiivisia, sillä onhan Radiodiodin pääasiallinen tarkoitus nostattaa leppoisaa wappumieltä.

Koska hyvä mainos kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, laitoimme alle kuuneltavaki muutamia aikaisemmin radiossa soineita mainoksia:

SRV

ABB

Olvi

TEK

Yhteystiedot

Koko tiimin tavoittaa mailitse osoitteella yrityssuhteet@radiodiodi.fi